Professionele budget website

  Wij maken websites met een moderne lay-out,  

mobiel vriendelijk en scoren hoog in google.  


  • Hoe gaan wij te werk
  • Heel simpel, bezorg ons jouw teksten
  •  en foto's en wij zorgen voor ...
  •  
  •  Drie webpagina's met een gepaste lay-out
  • Een mobiel vriendelijke website vlot en veilig raadpleegbaar
  • Na goedkeuring wordt jouw website gepubliceerd
  • Domeinnaam en Hosting
  • Dit alles voor een budget vriendelijke prijs


Responsief Webdesign  

Een responsief webontwerp zorgt voor het duidelijk weergeven van uw webpagina's op smartphones en tablets. Responsief webdesign is een techniek waarbij uw website er anders gaat uitzien naargelang de grootte van het scherm. De inhoud op een kleiner scherm zal anders gestructureerd en gepresenteerd worden zodat alles vlot raadpleegbaar blijft onafhankelijk op welk toestel je de inhoud wil bekijken.
Websites worden worden meer en meer geraadpleegd via mobiele apparaten. Ook deze bezoekers vinden nu snel de informatie die ze zoeken en worden zo sneller aangezet tot actie, meer actie is meer omzet.  Ook Google geeft voorrang aan responsieve websites. Uw website zal dus hoger scoren bij zoekacties.

Zoekmachine optimalisatie   

Met de juiste trefwoorden gaat uw website hoger scoren in google. Een grondig uitgewerkte SEO: staat voor een verzameling van technieken die gericht zijn op het optimaliseren van websites of internetpagina's voor de vindbaarheid door zoekmachines.  

Betrouwbare webhosting 

Uw website veilig laten draaien op onze cloudservers, 


Hosting

Op betrouwbare professionele servers

Wij registreren uw domeinnaam en voeren de nodige configuraties uit om uw website te koppelen aan deze domeinnaam. Wie uw domeinnaam intikt in een browser wordt automatisch naar uw website geleid. Hosting inclusief een domeinnaam vanaf €30 per maand.

Wat is Hosting: 

Hosting betekent dat uw website via een server 24 op 24 in verbinding staat met het internet. Onze servers zijn van de hoogste kwaliteit en worden met het oog op cyber criminaliteit zo veilig mogelijk opgebouwd en geconfigureerd. 

Onze servers worden 24 op 24, 7 dagen op 7 gemonitord. Bij de minste storing wordt onze technische dienst verwittigd. Op deze manier proberen wij er steeds voor te zorgen dat uw website altijd beschikbaar is.


Odoo • Tekst en afbeelding

 

Waarom kiezen voor Easy-web 

Responsief, gebruiksvriendelijk en een moderne lay-out.


De juiste keuze

Kiest u voor het ontwikkelen van een nieuwe website bij Easy-web dan zit u aan het juist adres. Van dag één zorgen wij voor een duidelijke overeenkomst, zodat u een goed zicht hebt op de planning, budget en verwachtingen.  Na ons eerste uitgebreid gesprek, starten wij met deze basis tot het uitwerken van uw website. Na interne controles en goedkeuring van de klant gaan wij verder met het uitwerken van uw bedrijfswebsite. Op basis van de uitgangspunten tijdens het intake gesprekken wordt het finale ontwerp verder verfijnd en afgewerkt. Nadat de klant de lay-out heeft goedkeuring gaan wij verder met de technische ontwikkeling van de website. De aangeleverde foto's en teksten worden in de website geïntegreerd en verwerkt. Wanneer de laatste aanpassingen zijn afgerond, voorzien wij een eindcontrole en pas na uw goedkeuring wordt uw nieuwe website gepubliceerd.