Geef uw bedrijf vorm.

Uw organisatie bestaat toch niet enkel uit een website en webshop, beheer alle aspecten van uw bedrijf op één plaats zodat u alle informatie maar één keer moet invullen of aanpassen. 

  • Bij Easy-web staat een volledig, stabiel en gebruiksvriendelijk ERP systeem aan de basis. Dit geeft als grote voordeel dat u niet alleen uw website en web-shop zelf kan aanpassen maar dat u ook volledig controle heeft over de ganse vorm van uw bedrijf. Van aankoop tot verkoop, van prospect tot klant, van offerte tot factuur…  

Dankzij deze software beschik je over alle noodzakelijke functies en raadpleeg je met één muisklik de gegevens van jouw klanten, offertes, facturen, e-mails, stock en nog veel meer…  Bovendien is het zeer eenvoudig in gebruik en heb je perfect inzicht in de status van jouw projecten van A tot Z. Start klein en laat het softwarepakket meegroeien met je bedrijf.  

Een CRM systeem dat daadwerkelijk om de klant draait. Volg leads, pak kansen en maak nieuwe klanten. Beheer alle aspecten vlot en eenvoudig met jouw laptop, tablet of smartphone. 

Odoo • Tekst en afbeeldingAlles-in-één beheersoftware!

Ervaar de voordelen van deze software en voert in een mum van tijd je analyses en krijg inzicht in alle aspecten van je bedrijf!KLANTENBEHEER                    

Een CRM systeem dat om de klant draait. Volg leads, en maak nieuwe klanten.

WEBSHOP 

Beheer alle aspecten van uw webshop op een snelle en gebruiksvriendelijke manier.

WEB 

Al onze Website zijn snel en gebruiksvriendelijk.


VERKOOP 

Eenvoudige software voor het maken van offertes.

INKOOP 

Snel, manueel of automatisch een bestelling plaatsen bij uw leveranciers.

KASSA SYSTEEM  

Een gebruiksvriendelijk kassa systeem. Geschikt voor elk apparaat.

PRODUCTIE

Plan uw productie. Uiteraard volledig geïntegreerd met uw voorraad.

FACTURATIE

Eenvoudig beheer van uw leveranciers en uw aankooporders. 

VOORRAAD

Maximaliseer de efficiëntie van uw magazijn.