Webshop

Een eenvoudig platform als basis van uw Webshop
 

Webshop 

Omdat een bedrijf nooit alleen uit een website en webshop bestaat hebben wij bij Easy-web er voor gekozen om een oplossing ter beschikking te stellen waar de website en webshop integraal deel uit maakt van een volledig ERP systeem. Dit wil zeggen dat als u verder wil uitbreiden en automatiseren dat er een legio aan modules klaar staat om te gaan gebruiken en de verkoop processen binnen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Een greep uit onze modules: Klanten beheer, product beheer, stock beheer, facturatie, kassa systeem en nog veel meer. En al deze modules werken naadloos met elkaar samen. U hebt dus in een handomdraai een volledig zicht op uw gans bedrijf. En dit zonder een duur integratie traject om allerhande externe systemen met elkaar te koppelen.

  • Bestellingen gaan sneller de deur uit! 

    Bestellingen van uw bestaande klanten gaan vlotter, want uw e-schop handelt de administratie automatisch af. Onze e-shops zijn standaard responsief, zodat uw klanten even vlot shoppen op tablet en smartphones als op pc.

Responsief Designe

Vlot en snel bestellen, zelfs vanop een tablet of smartphone. Websites worden tot wel 80% geraadpleegd via mobiele apparaten. Een responsief web-ontwerp zorgt voor het duidelijk weergeven van uw producten op smartphones en tablets.


Webshop

Makkelijk zelf te beheren en volledig geïntegreerd met uw stock en facturatie module. Uw nieuwe en bestaande klanten shoppen nu de klok rond. Bestellingen gaan snel en de afhandeling wordt maximaal geautomatiseerd.. 

 

Odoo + afbeelding en tekst
Odoo + afbeelding en tekst
Odoo + afbeelding en tekst
Odoo + afbeelding en tekst